Chrome Kreatív Munkák Kft. Hungary, 1012. Budapest, Márvány u. 17. 4.em.
Nemzetközi tapasztalat, helyi megoldások
Cégünk 1997 óta igyekszik segítséget nyújtani a grafikai tervezés, web fejlesztés területein és a turisztikai iparágban. Célunk mindezen a területeken olyan tudás megteremtése, vagy Európai példák meghonosítása, amellyel partnereink képessé válhatnak arra, hogy a versenytársaikkal azonos, vagy annál jobb esélyekkel juttathassák kínálatukat és terméküket a piacra.
lenia
DESTOUR
Turisztikai megoldások
Teljeskörű kommunikációs megoldásokat nyújtunk a turisztikai szakma minden résztvevőjének. Legyen szó professzionális turisztikai arculat vagy portál tervezésről és fejlesztésről, teljeskörű márkastratégia építésről, pályázatírásról, turisztikai (NFC) kártyarendszerről vagy akár touch info kioszk kiépítéséről ránk biztosan számíthat.
Tovább a Destour-ra!
DESTOUR
PR és kommunikácó
Üzenetét célba juttatjuk! Hisszük, hogy az integrált kommunikáció jelenti a megoldást napjainkban. Ennek tükrében tervezzük meg kommunikációs kampányait, hogy a social médiában, a google keresőkben vagy a hagyományos médiában a lehető legsikeresebben szerepelhessen.
Tovább a Chrome Stúdió-ra!
DESTOUR
Desztináció management rendszer
Destour. 20 év európai turisztikai tapasztalat egyetlen IT-rendszerbe integrálva. Az IT megoldás a TDM szervezetek és a helyi szolgáltatók számára egyaránt. Szállásfoglalási rendszer, szálláshelyek és egyéb szolgáltatók számára homepage generátor, közös portál építő rendszer, network management, turisztikai front és back office...
Tovább a Destour-ra!
DESTOUR
Fejlesztés és innovácó
Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő megoldásaira. Folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a legjobb megoldásokat ügyfeleink részére, NFC alapú kártyarendszereket, iPad, iPhone vagy egyéb okostelefon alkalmazásokat, touch info kioszk szoftvereket, hogy versenytársaik előtt járhassanak.
Tovább a Destour-ra!
Tovább a Kiosk-okhoz!
Tovább az NFC Kártyá-hoz!
DESTOUR
Grafikai munkák és webfejlesztés
Minden ami grafikai munka és webfejlesztés. A kreatív tervezéstől a nyomdai vagy webes kivitelezésig segítjük ügyfeleinket munkáinkkal, legyen szó az arculati kézikönyv kialakításáról, katalógus szerkesztéséről, magazin vagy hirdetés tervezésről, vagy egy webportál kialakításáról és működtetéséről.
Tovább a Chrome Stúdió-ra!